Тенджера XXL със стъклен капак (Ø 28 см)-STONELINE

209,90 лв.

Производител: Green Master

Код на продукта: J2256620

Описание

Марка: STONELINE® 

h: 13.5 см, v: 6.9 л, w: 3.7 кг
Независимо дали обожавате да готвите, или го приемате като задължение, Вие със сигурност не можете в кухнята, както без по-малка, така и без една по-голяма тенджера, която ще Ви помага да приготвяте превъзходни ястия, без значение дали е за ежедневното Ви готвене, или за специални случаи.
Гладкото каменно покритие улеснява процеса на готвене, гарантира Ви превъзходни вкусови качества, с малко съдържание на мазнини и се почиства идеално.
Тази голяма тенджера е особено подходяща за многочленни семейства, защото в нея може да се приготви голямо количество храна. Това е най-добрият избор за домакините, които се грижат за прехраната на повече хора в дома.
Green Master e ексклузивен представител на STONELINE® за България. Само при нас ще намерите уникалните продукти на STONELINE® – съдове с патентовано каменно покритие за здравословно готвене без мазнина, както и други полезни аксесоари за кухнята.
Пържите месо или риба както върху естествен камък – храната няма да залепне или да се разпадне. Ако все пак желаете да готвите с добавяне на мазнина, това е напълно възможно. Благодарение на ефекта EASY-Clean почистването е бързо и лесно.
STONELINE® са професионални съдове за готвене с истински частици камък. Те са създадени за ежедневна употреба и здравословно готвене без мазнини, с гаранция за най-добър вкус на храната, като приготвен върху естествен горещ камък. Уникалното покритие е незалепващо, изключително устойчиво и лесно за почистване. Наличието на каменни частици в покритието е доказано от Германската фондация за изследване на скъпоценни камъни в Идар-Оберщайн!
Насладете се на истинско барбекю върху естествен камък в дома си!
Всички тигани, тенджери и комплекти на STONELINE®, които са предложени в този каталог, са подходящи за употреба върху всякакви котлони, вкл. индукционни. Дръжките на съдовете са изработени от специален термоустойчив материал CPET (Crystalline Polyethylene Terephthalate) – най-добрата защита на дръжки от топлина.
Истинските ценители знаят: храната, приготвена в съдове STONELINE®, наистина има най-добрия вкус! Просто опитайте!
STONELINE® – гарантирам, че тази марка предоставя най-авангардните технологии и най-висококачествените съдове за готвене на достъпни цени.“
Майкъл Шмидерер, Мениджър развитие на марката STONELINE®

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Тенджера XXL със стъклен капак (Ø 28 см)-STONELINE”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *