Разпродажба!

Arditi Pura Follia 1кг

Original price was: 42,00 лв..Current price is: 39,99 лв..

С Pura Follia, Arditi Caffè от Рим представя класическа смес, която е невероятно кремообразна и забележително богата на аромат.

Кафе, съставено от най-добрите зърна арабика от Бразилия и Централна Америка и висококачествени зърна робуста от Африка и Индия.

Код: C0A0PR0 Категория:

Описание

Внимателно изпечени отделно, едва след блендиране от опитни майстори печене зърната развиват своя несравним вкус. При първата глътка спонтанно се появяват аромати на ядки и черен шоколад. Във вкуса се появяват пикантни нюанси на канела и черен пипер, докато сладки, плодови аромати на грозде и смокиня се появяват накрая. Интензивността на Pura Follia като цяло е много балансирана.

Текстурата на Pura Follia също съответства на еспресото, което се среща в италианските кафета. Веднага след като се приготви, се образува гъста, кремообразна струя, която създава гъста пяна в чашата. Лешниковият вкус на този крем го прави особено дълготраен върху еспресото.

Pura Follia е универсално кафе, идеално за ежедневна консумация. Независимо дали използвате машина за еспресо (с портафилтър) или автоматична машина, ще получите отлично еспресо или капучино.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Arditi Pura Follia 1кг”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *